Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2013 18:46 - БАСТА НА ПЛАШИПУТАРНИЦИТЕ ОТ ПАРТИЯ „БОЙКО БОРИСОВ”!
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1463 Коментари: 0 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Бре, какъв „количествен” поток от дървени философи по Нова /Борисова/ телевизия! Ум до ум, патки пасе, за да изкара от девет кладенци вода как бачо им Бойко бил ах, ужасно доволен, че депутати му напускали партията и това било ох, не катарзис, не прочистване, ами почистване. И Бойкото им даже чакал, уф, ама как чакал, още десетина такива „пилета” да му избягат. Както казват медийни анализатори – трийсет процента от една телевизия са си трийсет процента.

В същото време бившият министър от правителството на ГЕРБ Мирослав Найденов коментира пък с хирургични ръкавици отцепничеството на втория депутат от парламентарната група на ГЕРБ Светлин Танчев така: „След тези напускания можем да направим извода, че краят на ерата на Цветанов настъпва. Това, което е важното и което каза и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, е: необходимо е обновление на ръководството на ГЕРБ.

Цветанов незабавно трябва да отговори пред цялото ръководство защо напускат негови лични избраници (тъй като и двамата напуснали депутати са негови лични избраници). Ако Борисов иска да спре тази тенденция на разпад, който започва от парламентарната група, но няма да спре с нея, незабавно трябва да освободи Цветанов.”

И продължава: „Светлин Танчев беше един от най-приближените на Цветанов. В миналия парламент имаше един тежък скандал около него и той беше защитен от Цветан Цветанов тогава. Танчев беше защитен от този тежък скандал в парламента, благодарение на добрите му контакти с Цветан Цветанов. Ако трябва да направя заключение – напусналите депутати са двама близки на Цветанов хора.”

Другият БАСТА-джия Емил Димитров пък отсича: „ГЕРБ продължава да е в ръцете на Цветан Цветанов, ако Бойко Борисов не се заеме сам с партията си, този процес ще продължи.”

Ако питате нас, тия все още не знаят на чий се връткат. Уж създадоха своя партия – БАСТА, а дето седнат и станат единствено плюят и се фиксират в Цветан Цветанов. Досущ както прави и главният прокурор Сотир Цацаров.

Бойко Борисов за тях е свещена крава.

Той, досущ както пък блябосва Алексей Петров, все е подведен, все не е наясно, все е бил за лимонада, точно когато другите са ручали жабетата.

Цветанов – сатрапът, Борисов – архангел Михаил.

Айде, стига толкова! Българите не са идиоти. Нито когато гледат Нова /Борисова/ телевизия, нито когато подочуват каканиженето на БАСТА-джиите, че „добрият” Бойко Борисов нямал нищо общо с „лошия” Цветан Цветанов.

ГЕРБ бе уродлива наказателна бригада, която разчистваше бизнес, финансови и политически територии с методите на ударна престъпна групировка. А „капото” на тази групировка бе Бойко Борисов.

Нищо не се случваше без неговото „добро”.

Хленченето, сълзите и сополите днес колко бил Борисов онеправдан са само оправдание за плашипутарничество, както находчиво се изразяваше един приятел, ял подобната попара по времето на „добрия” Командир и останалите „лоши” седесари.

Ако бастаджиите и останалите фенове на Бойко Борисов толкова си го искат – да си го отвлекат, и без това е с патерици и не може бързо да бяга, да си го турнат пак отпред и да прочетат програмната си декларация по Нова /Борисова/ телевизия.

Защото честно казано ни писна от тоя циркаджилък, обслужващ Бойко Борисов. И защото Цацаров вместо да завърти Борисов в „колелото на смъртта”, му маха дружелюбно с опашка като Слона, моят приеятел.

Afera.bg





Гласувай:
12



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150900
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930