Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2015 20:04 - Краставите жаби, как сте, крякате ли като врите?
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1547 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
„Селянчето от Банкя“ ви казва, че сте крастави жаби?!? И си траете, траете, и врите ли, врите!

imageБойко Борисов: “Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере“.

Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате?…

imageГолеми патриоти сте, да знаете! Левски бил псувал някакво заптие в някакъв си филм и всички скочихте да изпъчите патриотарски гърди!
А „селянчето от Банкя“, което днес ви управлява, ви казва, че сте крастави жаби?!? И си траете, траете, и врите ли, врите!
Искам да ви кажа, драги, че племето наистина е неспасяемо!
И непрекъснато го доказва, драги ми, дами господа…

imageПроф. Людмил Георгиев

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

  Борисов, КОЙ превърна държавата в „крастава жаба“? Шубе ли те е от Пеевски и Доган? Скоро само вие ще си останете в „държавата-крастава жаба“!

imageБойко Борисов: Държавата е като вряща на бавен огън крастава жаба, бавно се унищожава
„Ако не се вземат незабавно решения и то до юни месец, няма как да измъкнем енергетиката от този колапс.“, редна патетично премиерът Бойко Борисов пред журналисти, след като откри VІ зимен университет под наслов „Можем в България“, организиран и провеждан в Сандански от МГЕРБ. Бойко Борисов заформи „епохално“, пардон, сравнение за състоянието на България в момента с жаба, хакната в тенджера с вряща вода: „Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере. Бавно, години наред, систематично се източва и унищожава енергетиката, но този разговор не е удобен, а е изгодно една партия като политическа партия ГЕРБ да й го сложиш този проблем и да кажеш, че те са виновни.“, избива рибата Борисов, който очевидно е много зле с граматиката, особено със съгласуването.

Борисов, върховен си, да знаеш. Каква крастава жаба, какви шлякани гербаджийски кариеристчета? Скоро само вие ще си останете в „държавата-крастава жаба“ и ортаците ви от ДПС, БСП-приобщени и боклучавите „реформатори“. Умните деца на България вече се изнасят след седми клас, какво говорим – след четвърти, какво говорим – родителите им ги изнасят още пеленачета, какво говорим – раждат ги в САЩ, Дания, Норвегия, Германия, Италия, Испания, Турция, Великобритания, Франция, Швейцария, Австрия, Хърватия – като колежката Вили Симеонова, в Сърбия – като нашите приятели от Лом. Борисов, ти редовен ли си, за каква „минимална финансова компетентност“ бръщолевиш? Ти да не би да искаш да кажеш, че вече не прелистваш „Винету“ с носталгия, а не откъсваш очи от текстовете на Грейнджър, Шумпетер и Талеб (да не го объркаш с водач на талибаните).
Борисов, КОЙ превърна държавата в „крастава жаба“? Нали Светлозар Лазаров беше „недоразумение“, нали щеше да има „звездопад“. Защо скатаваш слугите на Ахмед Доган и Делян Пеевски? Защо? Шубе ли те е от Пеевски и Доган? Борисов, имаш ли представа колко те презират за шляканите измятаници, за инкяра и за лъжите читавите българи-патриоти?! Как не те е срам, Борисов, как не те е срам? Поне малко съвест нямаш ли, ню-ню?!

www.bgsniper.com




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150651
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930