Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2014 20:05 - Мазнишка усмивка. Близнашки. По Нова телевизия, която не била на Бойко Борисов
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 986 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.08.2014 20:14



imageМазен. Мазно любезен. Мазнишка усмивка.
Близнашки.
Рецитираща водеща.
Служебният премиер подсмърча неприятно няколко пъти в ефир.
Ген. Ваньо Танов бил перфектен професионалист: „Обвиненията срещу него се оказаха несъстоятелни. Знаете, там прокуратурата е отменила…”.
Пак подсмърча.
Не ползва кърпичка.
Питал финансовия министър – защо точно Ваньо Танов. Финансовият му казал – не, нямаме друг по-точен човек. Като говорил с него Близнашки, и той разбрал, че Танов бил точният…
Водещата употребява термин „медийните бухалки”. О, милата рецитаторка, тя работи в телевизия, която изобщо не е на Бойко Борисов.
О, не… не съм обърнал протеста срещу себе си, издекламира пък Близнашки, с интонация, клатеща се към БНТ от 1973 година.
Олигархията нямало да се остави току-така, а това, което се случвало си било в реда на нещата.
Близнашки контактувал непрекъснато с протестиращите. С Босия и така нататък. Става дума за „умните, красивите” и изобщо неплатените от Боко и компания.
Аз съм взел няколко човека, с които сме били рамо до рамо по протестите. Взел съм Калин Янакиев, той е в моя политически кабинет, изрича Близнашки и тресе чене, което ни кара да получаваме позиви за повръщане. Особено, когато става реч за Калин Янакиев.
Аз правя всичко възможно да се постигне едно вътрешно равновесие. Това на въпрос за „герберска метла”. Стремежът му бил да бъдат изведени на преден план професионалисти. Точно като оня Виктор, дето уж пеел ли, нам си какво, но пък бил до рамото близнашко по протестите.
Мазен.

БОСТАН, ЦАЦАТА- БОРСА ИМЕНТАТА ДА ПРЕКРАТЯТ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ, А МЕТАЛУРГЪТ ОТ МВР ЛИЧНО ДА СЛОЖИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ НА ВРАЗИТЕ - ЖУРНАЛЯ!

Точно преди да бъде назначено служебното
правителство и Ваньо Танов да бъде върнат като шеф на контрабандата, пардон, на Митниците, прокуратурата, пардон – Цацата-борса, прекратила всичко по аферата „Ало, Ваньо”. Същата тази прокуратура, която не пипна лицето Бойко Методиев Борисов и сътвори такива нефелни идиотски дела срещу Цветан Цветанов, за да го произведе в един по-късен етап като герой, изпра и Борисов, и Танов, и ги изкара ангели небесни. За пореден път.

Данчо Ментата, пардон, Йордан Цонев, който цвърча като църковна мишка как ще извади всичко и цялата истина в комисията по аферата „Ало, Ваньо”, както и за смъртта на Мишо Бирата, мълчаливо се е свил под чатала на Пеевски. И не си показва очелките по твстудиата, където мааше гащи иначе със самочувствието на крупие от казино в Лас Вегас.
В тази шлякана държава, в която един ухилен, ментално неадекватен, президент е на къса каишка, а ГЕРБ и ДПС се качват един върху друг в бостана на Кольо Рашков, в тази държава, пълна с „прости”, в която управлява правителство наречено „служебно”, а всъщност е бокотиквенско с цона-асенгеновски привкус, в тази държава, където в прокуратурата, по думите на Борисов, бъка от пИдали, единственият шанс да живееш спокойно е да си корумпиран, мошеник, шмъркан политик, и да си от кохортата на Борисов и Цветанов.
След като прокуратура и всичките от БОСТАН приключиха с изпирането на Ваньо Танов и Бойко Борисов, сега е ред на металурга – министър на МВР, лично да слага белезниците на всичките „врази” журналя, дето няма да си затворят устата за цялата тая пасмина.
Сащият тоя металург, който се надпреварва с главния секретар на МВР „Чичовото” по безобразно селски диалект, се кълне, че щял да залавя „лично” и купувачите на гласове.
Нещастник! Дали ще надене лично белезниците на хората на Боко и Цветанов, и на Данчо Ментата? Или ще коленичи пред струга, пардон, пред Пеещият…
Afera.bg




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150501
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930