Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 22:44 - ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ!
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВСЕКИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА И ЗНАЕ МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ДА Е ГОТОВ ЗА ЕЛИМИНИРАНЕ ОТ СЛУЖБИ, МВР И СЛУГИНСКИ МЕДИИ

imageКаква „хармония” е настанала тези дни! Всички генерали, докоснати във времето до лицето Бойко Методиев Борисов, реват гороломно в един глас, че НАМА НИЩО, НИЩИЧКО, И ЗАПЕТАЯ ДОРИ за причастността на Борисов към мафията и симбиозата им с български и чужди спецслужби. В лайняно жълти сайтове, имащите се за „топ” ченгета пищят – нищо няма за Борисов, нищичко, което трябва да ни пласира манипулацията, че той е чист като ангел. Срещу всеки, който притежава документи, уличаващи лицето Бойко Методиев Борисов в ЗЛОВЕЩИ МРЪСНИ ТАЙНИ, свързани с Прехода, и които обясняват ВСИЧКО, ЗАРАДИ КОЕТО СЕГА СЕ ГЪРЧИМ като народ, е впрегната машината на спецслужбите, МВР и слугинските медии, които са под АБСОЛЮТНИЯ КОНТРОЛ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Дежурният Яне вади листчета, смехотворни като битието му „от уволняващ Борисов до негов верен паж”. И никой не задава въпроси на Яне: имаше ли той финансови отношения с Алексей Петров и Цветан Василев?

Всички хукват по „дирята” Янева и образуват проверки, вадят хора от къщите им и ги разнасят за разпити като куфари под „благовидното обяснение”: „образувани са проверки по ВСИЧКИ сигнали”.

Ако главният прокурор образуваще така прилежно проверки върху най-сериозните разследвания на АФЕРА например, еша му нямаше да има.

Обаче.

Слугинските телевизии, които никак, ама никак не са под контрола на Бойко Борисов, бълват пропаганда, като че сме във времето на „Говорить Москва”.

В същото време МВР-то на Цветлин Йовчев /разбирай личната капия на Борисов и троянски кон на правителството „Орешарски”, както и личната капия на Стоян Денчев/Доган/, Светлозар Лазаров – Чичовото, който бързо забрави кой го бетонира пет години като главен секретар и вече е спазарил НЕмахането си от Борисов, ако той се върне на власт, и всички знайни, и незнайни „генерали” създавали, повивали и чистели акитата на „нашето момче” и „кучия син” /според американците/ лъжат, лъжат, лъжат, лъжат, лъжат – само в името НЕ на националната сигурност, а на това да опазят и този път Борисов от онази смъртоносна истина, която ВСИЧКИТЕ знаят.

От близо година АФЕРА е поставена на същия пангар. Е, по -„изискано”, така да се каже. Тотална преса под формата на опити за контрол, спец „активни мероприятия” и психо -терор и чрез завеждане на непрекъснати дела, поръчани на определени слуги. Янето, разбира се, и той е на линия.

Бареков, какъвто и да е, и който каквото и да си мисли за него, в момента е поставен под тотална обсада и отвсякъде го гърмят с картечен откос.

Когато службите се заемат да те мачкат, питайте Алексей Петров, бившия шеф на контраразузнаването Рашко Зайков, Велин Хаджолов, които преди пет години описаха схемата как се ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИЯ, КОЙТО ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА АМФЕТАМИНОВИТЕ ПРОДАЖНИ СПЕЦЧЕНГЕТА, КАК СЕ ЕЛИМИНИРА НЕУДОБНИЯ ОПОНЕНТ, КОЕТО БЕ ПОЛИТИКА ПО ВРЕМЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Защо никой не води война срещу СИМБИОЗАТА, А ТРЕЩИ НЕПРЕКЪСНАТО СРЕЩУ БАРЕКОВ? ЗАЩОТО, ТАКЪВ, ОНАКЪВ, ЕДИНСТВЕНИЯТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА, КОЙТО ВОДИ ИСТИНСКА ВОЙНА С ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ТОЧНО БАРЕКОВ.

А страшната истина е, че и по времето на правителството на Орешарски спецслужбите и МВР – тези лостове на преса, както и огромна част от прокуратурата, продължава да служи на Бойко Методиев Борисов.

Внимание! Внимание!

Това искат да ни кажат! Дори един, иначе „фин” спец като Иван Драшков си позволи директно да заплаши всеки, който се занимава с ДС. Направи го в жълт сайт, но заплахата му бе зловеща. Само, който не знае кой е „кръга Драшков”, той може снизходително да се разсмее.

А спецченгеджийските пинизи са точно такива – най-знаковите послания минават обикновено в най-долнопробна медия.

Посланието е – ЗАМЪЛЧЕТЕ ЗАВИНАГИ! ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ МРЪСНАТА ЗЛОКОБНА ИСТИНА ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ, ЩЕ ВИ ЗАМЪЛЧИМ НИЕ. ЗНАЕМ КАК. ДАЖЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИМ И ЗАВИНАГИ. ПРАВИЛИ СМЕ ГО ТОЛКОВА ПЪТИ.

На финала ще ви кажа нещо, което не трябва да правя, ако имам инстинкт за самосъхранение.

Видях с очите си някои от документите, които притежава Николай Бареков. Има особен един, който е ПОТРЕСАВАЩ. И НЕ Е ФАЛШИФИКАТ. Това ви го казвам аз, която години наред се ровя в подобни документи.

Онова, което прочетох там, неуважаеми генерали, ме остави без глас.

Аз, обръгналата на всякаква гнилоч, с която се занимавам покрай професията си, прочитайки само две страници, с очите си видях целия кървав, мръсен сценарий, наречен българска евро-демокрация. Разчетох онова, което НЕ българските служби, а ЧУЖДИТЕ, предоставили го на българските, бяха ЗАКОВАЛИ.

Погледнах Николай Бареков в очите и го посъветвах да не дава този документ. Защото за всичко онова, което беше написано там, СЕ УБИВА, БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!

Някога може би ще му дойде времето.

Николай само отрони, че продължава битката и няма да се откаже.

Този живот е за смелите, му отвърнах.

Толкова.

Тази нощ ще сънувам кошмарните „онези два листа” за една извънредна оперативна ситуация, от която оставаш без дъх от омерзение.

А вие, „телевизионни генерали”, продължавайте да лъжете.

Лъжете!

Лъжете!

Лъжете!

Винаги е имало за вас и ще има пържолка от Бойко Методиев Борисов.

Онези от нас, които няма да замълчат, да се готвят – когато решат да те ЕЛИМИНИРАТ, НЕ ВИНАГИ СТАВА С КУРШУМ.

В МОМЕНТА ТОВА ПРАВЯТ С ВСЕКИ, ДРЪЗНАЛ ДА ПОПРЕЧИ НА ОБЩАТА ИМ ИГРА С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ.

Веселина Томова

Колаж: Ивайло Ангелов, „Сила”





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150917
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930