Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2013 21:55 - На фокус
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1371 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Снимка: Internet Тъмното минало му попречи да надвие бухалката и като премиер, обяви Бареков в „Нека говорят“

Снимка с Иво Карамански, Киро Японеца и Стоил Славов-Телето разобличават Бойко Борисов. Фотосът, правен в периода 1993-1994 г. и изпратен от симпатизант на "България без цензура", бе показан от Николай Бареков пред Росен Петров в студиото на "Нека говорят" по bTV.

С тази глутница искам да покажа как Борисов си е вадил честно хляба през ония години, както твърди адвокатът му. На нея са Иво Карамански, който нарече себе си Кръстникът на българската мафия, до него е Киро–Японеца – основател на силовите групировки у нас, на заден план е Стоил Славов – основателят на СИК, а този с тях е Бойко Методиев Борисов. Какво прави бъдещият премиер в тази компания тогава, когато се създаваше групата СИК, онагледи фотосът Бареков.

Аз твърдя, че тези хора пренесоха мутренските методи в политиката и че това всъщност е ядрото на мафията, обяви гостът. Водещият Росен Петров контрира, че докато тече предаването от ГЕРБ са се обадили с твърдението, че снимката е монтаж. Не е монтаж, това е суровата българска действителност, отвърна Бареков. Водещият се опита да го провокира с видео от първото интервю, което Борисов е дал като премиер именно на Бареков. "Една от големите грешки, които направихме медиите, е че ние в аванс дадохме доверието си на този политик. Този човек имаше шанс да промени хода на историята, но тъмната сянка на неговото минало му попречи. Той започна да върти бухалката и да рекетира българския бизнес", отговори Бареков и отново припомни данните, които изнесе преди дни за все още действащата офшорка на Борисов. Ако спечеля властта ще има операция "Чисти ръце" или както ние я наричаме операция "Държава". Ще се блокират всички сметки, наши и на тези, които са били във властта и за един месец всичко ще се провери Българският народ знае, че са откраднати милиарди от политиците на прехода. Аз имам волята тези пари да бъдат намерени и върнати на народа. Трябва да имаш политическа воля и топки – да си куражлия и това не е популизъм. Политиците дължат отговори за своето минало, отсече Бареков.

По време на разговора Росен Петров вметна, че от ГЕРБ вече са се обадили по телефона с твърдението, че снимката е монтаж. Не е монтаж, това е суровата българска действителност, отвърна Бареков.

Малка справка в медиите показва, че скандалният фотос е използван в някои анализи за силовите структури. Пуска я "Капитал" миналата година в материала си "Историята на мутрите" и сайтът "Noлигарх" в анализ за Иво Карамански.



Тагове:   мафия,   мутри,   на фокус,   СИК,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150507
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930