Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2013 23:07 - Да, Цацаров!
Автор: neshin Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.11.2013 00:21


image                              

   БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е СТРАНАТА НА ЗАПИСИТЕ, ДОКАТО Е ПЪЛНО С НЕПОКЪТНАТИ ПОРЪЧКОВИ ПРОКУРОРИ И ДОКАТО НЯКОЙ НЕ РАЗСЕЕ "ОБОСНОВАНОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ", ЧЕ ИМА СДЕЛКА ЗА ПОКРИВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ!

„Току що Цацата снесе новината, че срещу Бойко няма да има дело по случая “Мишо Бирата”. Цитирам: “Необходим ни е оригинала на записа, а такъв няма!”. Браво, Цацаров! За Чакъра сигурно ще ти трябват показанията на убития!”, това бе коментара на бивш прокурор във Фейсбук след тв-изявата на главния прокурор Сотир Цацаров. Водещата Цветанка, която зададе куп абсолютно непрофесионални въпроси, а ла в селската баня, не обели и думичка за поръчковите прокурори, които СЪСИПАХА БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА.

Главният прокурор коментира казуса с „Мишо Бирата” така: „Трябва да се стигне до оригиналния запис. Къде е записът е въпросът, питайте тези преди мен, аз тогава не съм бил ръководител на прокуратурата. За да има развитие по случая, трябва да се намери оригиналът на записа.”

Ами като го няма оригиналния запис кой, кой, кой ще потърси кой го е затрил?!

Сотир Цацаров изрази позиция, че нямало да се изненада, ако отново излязат наяве записи на политици с прокурори: “Вие журналистите също едва ли ще бъдете изненадани. От доста време България е държава на записите, галерия на флашките”.

Да, господин Главен Прокурор, България е държава на записите, защото от доста време в прокуратурата вилнеят прокурори, които са позор на тази институция. Прокурори, които разписват реализации и операции, и образуват дела по заповед на политици и ченгета, които ги държат за топките, които са развявали например във … Велико Търново.

АФЕРА също е изнасяла купища шокиращи записи с престъпни действия на „мега” прокурори. Вярно е, че това се случваше преди Вие да станете главен прокурор, но още по-вярно е, че същите тези „мега” прокурори продължават да дерибействат и дори се издигат в кариерата.

След като няма истинска прокуратура, след като дори и да има взривоопасна информация човек се чуди на кого да /не/ я даде, след като и служби, и МВР, и прокуратура са пробити, единственият шанс да бъде чут, е да се обърне към медиите.

А записите не ги подценявайте! Те дават пълната картинка на онова, което се случва зад кулисите, и което се нарича СИМБИОЗА, която е оплела в порочни въжета и прокурорите, които иначе трябва да бъдат „господари на разследването” на мафията.

В „държавата на записите” бившият главен прокурор Борис Велчев ПОЗОРНО покриваше безумията на подопечните си прокурори и с жалка безхарактерност се бе превърнал в маша на ГЕРБ, Цветанов и Борисов.

Днес Вие сте главният прокурор, който трябва да разсеете все по-гнетящите съмнения, че има очевадна сделка за спасяването на кожата на Бойко Борисов.

Днес Вие сте главен прокурор и в прокуратурата продължават да дефилират на „тур за овации” прокурор/к/и, джавакащи суджуци, размахващи патлаци и действащи по поръчка на политически и корпоративни интереси.

Нищо няма да Ви се получи, ако не се освободите от тази поръчкова „наказателна бригада”! Нищо няма да Ви се получи, ако не подгоните и ВИСШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА КОНТРАБАНДНИТЕ КАНАЛИ ЗА АМФЕТАМИНИ, ЦИГАРИ И КАКВОТО ОЩЕ СЕ СЕТИТЕ, които са в редиците на ВИСШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА СЛУЖБИ, МВР В БИВШЕТО И НАСТОЯЩЕТО ПРАВИТЕЛСТВО.

Докато прокуратурата го играе на жмичка, записи ще има.

И ние, журналистите, ще ги въртим до спукване. Щом няма кой да арестува „капо ди тикви капи”, поне да им се видят посраните корумпирани задници.

Другото е алабала за пред водещата Цветанка.

Afera.bg




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: neshin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 150867
Постинги: 80
Коментари: 0
Гласове: 466
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930